3D-print efterbehandling

3D-print efterbehandling

Efterbehandling er en essentiel proces i 3D-print. Automatiserede løsninger kan forkorte dine leveringstider og skalere dine aktiviteter.

Fra rå 3D-printede emner
til kvalitetsprodukter

Dyemansion er den globale markedsleder inden for efterbehandlingssystemer til Additive Manufacturing, der transformerer de rå 3D-printede emner til kvalitetsprodukter. Fra briller med perfekt pasform til brugertilpasset bilinteriør – deres teknologi gør 3D-printede produkter til en del af vores hverdag.

Virksomhedens “Print-to-Product”-workflow kombinerer brancheførende hardware med det bredeste farveudvalg på markedet. Deres systemer kan bruges til Industry 4.0 og kan nemt integreres i forskellige produktionsprocesser. De tre kerneværdier – færre omkostninger pr. emne, høj kvalitet og stor vægt på bæredygtighed – driver hver eneste innovation i denne hurtigt voksende virksomhed.

Der er tænkt på det hele med PostProcess Technologies

PostProcess Technologies tilbyder et omfattende, datadrevet system, der giver dig konkurrencedygtige fordele indenfor Additive Manufacturing efter 3D-print.

Med patentanmeldt hardware samt specialudviklet software og kemi gør deres løsninger det muligt at transformere postprint-industrien.

PostProcess Technologies’ udvalg af automatiserede og intelligente løsninger fjerner effektivt resin, supportvoks og supportstruktur. Og de kan bruges til overfladebehandling af alle 3D-printmaterialer og på tværs af alle printteknologier – SLA, DLP, MJP og MJF.

Removing powder material from 3d printed parts at BMW.

Færre flaskehalse under
din efterbehandling

AM-Flow automatiserer hele din 3D-printproces fra start til slut. AM-Flow er ekspert inden for identifikation af 3D-geometrier – og en førende leverandør af industrielle genkendelsessystemer samt AI-software til produkt- og procesautomatisering.

Ved at forene denne ekspertviden og funktionalitet med integrationen af AM-produktionsudstyr og MES-software leverer AM-Flow en pakkeløsning til end-to-end-automatisering af 3D-printprocessen – og det skaber et effektivt AM-produktionsflow.

Ræk ud til os

Vores eksperter står klar til at hjælpe dig på rejsen mod dine mål.

Kontakt os i dag, og få svar på dine spørgsmål.