Dyemansion efterbehandling

Dyemansion efterbehandling

Når du 3D-printer til produktion, står du helt sikkert over for udfordringen med manuelt arbejde i efterbehandlingen. Uanset om det er rengøring, overfladebehandling eller indfarvning, er processerne tidskrævende og tager en stor bid af din profit. Vores partner Dyemansion tilbyder højautomatiserede efterbehandlingsløsninger til rengøring, overfladebehandling og indfarvning med gode resultater.

Fra rå 3D-printede emner
til kvalitetsprodukter

Dyemansion er den globale markedsleder inden for efterbehandlingssystemer til Additive Manufacturing, der laver rå 3D-printede emner til kvalitetsprodukter. Fra briller med perfekt pasform til personligt bilinteriør – deres teknologi gør 3D-printede produkter til en del af vores hverdag.

Virksomhedens “Print-to-Product” workflow kombinerer brancheførende hardware med det bredeste udvalg af farvemuligheder på markedet. Deres systemer kan bruges til Industry 4.0 og kan nemt integreres i forskellige produktions-processer. De tre kerneværdier – færre omkostninger pr. emne, høj kvalitet og stor vægt på bæredygtighed – driver hver eneste innovation i denne hurtigt voksende virksomhed.

Dyemansion i tal

17

farver
til SLS eller MJF

3 minutter

cyklustid for rengøring af printede emner

80%

ruhed reduceret med Vaporfuse

400+

antal kunder i hele verden

Vores Dyemansion-løsninger

Dyemansion Powershot C

Industrifrontløberen for nem og effektiv rengøring af 3D-printede emner

Dyemansion Powershot S

Effektiv overfladebehandlings-teknologi til slutprodukter

Dyemansion DM60

Den førende farveløsning til industriel additiv fremstilling

Dyemansion Powerfuse S

Det grønne og industrielle løsning til overfladebehandling

Udforsk de seneste 3D-printnyheder

Få vores Buyer’s Guide til 3D-print

Er du klar til at købe en 3D-printer? Så få de bedste tips med på vejen i vores Buyer’s Guide. Den er en enestående kilde til information om fordele og ulemper ved hver enkelt teknologi, materiale og applikation.

Ræk ud til os

Vores eksperter står klar til at hjælpe dig på rejsen mod dine mål.

Kontakt os i dag, og få svar på dine spørgsmål.