3D SYSTEMS PROJET CJP X60

3D SYSTEMS PROJET CJP X60

Print lynhurtigt fantastiske konceptmodeller i fuld farve.

Hurtige fuldfarveprint til overkommelig pris

 3D Systems ProJet CJP x60-serien skaber utroligt smukke farveemner, som ingen andre 3D-printere kan. Med nogle af de hurtigste printhastigheder på markedet, kan du omdanne dine idéer til fotorealistiske konceptmodeller og prototyper på få timer – og til en meget lav pris pr. emne.

Bliv skarpere i din kommunikation, sælg dine idéer mere effektivt, slip kreativiteten løs, optimer produkter hurtigere, og luk flere aftaler.

Oplev 3D-print i fuld farve

Store byggevolumener kombineret med den unikke mulighed for at pakke bygget vandret og lodret gør disse printere perfekte til højvolumen-applikationer. Ved hjælp af CJP-teknologien (ColorJet Printing) fra 3D Systems, og det højtydende VisiJet® PXL-materiale™, printer x60-serien emner med skarpt definerede features og præcise farver. Så kan du evaluere fysiske modeller af designkoncepter i en stort set færdig tilstand.

CJP-teknologien fåes til en overkommelig pris, og den giver dig mulighed for at printe emner op til 7x lavere omkostninger end andre teknologier. Med effektivt materialebrug eliminerer du spild og reducerer efterbehandlingstiden, da ingen support er nødvendig, og ubrugt materiale genbruges. ColorJet-printerne kræver kun minimal uddannelse og ekspertise for at kunne opnå et ensartet og tilfredsstillende output hver gang.

Hvorfor vælge 3D Systems x60-serien?

Det er der mange gode grunde til – men de tre vigtigste er:

  • Print i fuld CMYK-farve og professionel kvalitet
  • Opnå hurtige printhastigheder, stor volumen og lave driftsomkostninger
  • Oplev nem efterbehandling, da der ikke er nogen support at fjerne

Features

  • Teknologi: Color Jet Printing (CJP)
  • Byggevolumen: Op til 508 x 381 x 229 mm
  • Lagtykkelse: 0,1mm
  • Materialer: Gips

Wärtsilä

"Potentialet for at reducere omkostningerne er virkelig stort. Hvis du sparer mindst 1.000 euro pr. værktøj, er det en klar fordel."‍

Udforsk de seneste 3D-printnyheder

Snak med vores eksperter

Vores eksperter står klar til at hjælpe dig på rejsen mod dine mål.

Kontakt os i dag for at få en demonstration og udforsk om vores 3D-printere og løsninger passer til dine ønsker og behov.