DyeMansion Powerfuse S

DyeMansion Powerfuse S

Det grønne og industrielle løsning til overfladebehandling

Enestående overfladefinish
på dine 3D-printede emner

DyeMansion Powerfuse S er baseret på DyeMansions teknologi kaldet VaporFuse Surfacing (VFS). Med VFS opnår du lukkede og vaskbare emner med sprøjtestøbningslignende overflader. Overfladens ruhed reduceres til et minimum. Hele proceskammeret fyldes med damp, mens det tilføres vakuum.

Dette sikrer en repeterbar behandling af komplekse geometrier og indre overflader. VFS fungerer for al almindelig plast og især for fleksible polymerer såsom TPU, hvor mekanisk udførte teknikker ikke er egnede. Det anvendte opløsningsmiddel er godkendt til behandling af plast med fødevarekontakt i henhold til forordning (EU) nr. 10/2011.

Opnå emner med glatte overflader som ved sprøjtestøbning

Powerfuse S er udviklet til Industry 4.0. Systemet tilbyder et fuldautomatisk fødesystem, tilslutningsmuligheder og batchsporingsfunktioner.

Validerede og specialudviklede programmer til alle almindelige materialer er tilgængelige og klar til brug.

Derudover kan alle procesparametre tilpasses individuelt til andre materialer.

Dette sikrer dig fleksibilitet og en nem integration med eksisterende produktionsprocesser såsom DyeMansion Print-to-Product workflow.

Hvorfor vælge DyeMansion Powershot S?

Hurtigere rengøring, hurtigere gennemløb

Udstyrets fodaftryk reduceres

Færre manuelle arbejdsomkostninger og -tid

Ensartede resultater

Features for DyeMansion Powerfuse S

  • 40-80 minutters cyklustid
  • Robust konstruktion
  • Opløsningsmiddel godkendt til kontakt med fødevarer

Digital Mechanics AB

3D-Print blev brugt i start-up Servicebureauet Digital Mechanics udvikler kabinetter samt andre komponenter for iværksættervirksomheden Ochno ved hjælp af SOLIDWORKS. CAD-softwaren anvendes til at forberede emnerne til print med en 3D-printer. Digital Mechanics printer lynhurtigt både prototyper og produkter i små serier i særdeles høj kvalitet med en HP MultiJet …

Udforsk de seneste 3D-printnyheder

Snak med vores eksperter

Vores eksperter står klar til at hjælpe dig på rejsen mod dine mål.

Kontakt os i dag for at få en demonstration og udforsk om vores 3D-printere og løsninger passer til dine ønsker og behov.