HP Multi Jet Fusion 3D-printere

HP Multi Jet Fusion 3D-printere

HP's Multi Jet Fusion-teknologi, MJF, er banebrydende i forhold til at opnå optimale emneegenskaber og printhastighed. Med MJF-løsningerne kan du tage skridtet videre fra prototyper til fuld produktion af slutprodukter.

Hav fuld kontrol over emneegenskaber og print lynhurtigt

HP’s 3D-printere ændrer ikke kun den måde, vi fremstiller på, men revolutionerer også den måde, vi designer.

Voxels: Stor præcision i 3D-print
Voxels, eller tredimensionel pixels, er det centrale i teknologien. Det giver designere mulighed for at bryde objekter ned til de mindste nuancer af form, farve og funktion og anvende dem med mikroskopisk præcision.

Og det er til fordel for alle, der ønsker at bruge 3D-print til fremstilling af slutprodukter samt prototyper af høj kvalitet.

Hastighed og kvalitet
HP’s Multi Jet Fusion er en industriel 3D-printproces, der producerer funktionelle nylonprototyper og slutprodukter lynhurtigt – ofte på én dags tid.

De færdige emner har en flot overfladefinish, høj detaljegrad og mere ensartede mekaniske egenskaber sammenlignet med resultatet af andre processer som f.eks. SLS.

HP i tal

5

Materialer af industriel kvalitet
– og der kommer hele tiden flere til

5058 cm3

Printhastighed pr. byg i timen
med MJF 5200

80%

Af overskudspulver
kan genanvendes til nyt print

800

Antal emner, du kan
printe pr. uge

Hvorfor HP’s teknologi er en gamechanger for produktion

HP’s voxel-baserede 3D-printteknologi, der er fremtrædende i virksomhedens printere i 5200- og 5400-serien, revolutionerer produktion og design.

  • Voxel 3D-print: HP’s teknologi bruger 25 My-blokke (voxels) til at fremstille små detaljer.
  • Produktionsproces: Printerne lægger et tyndt lag af materiale ud på platformen, dernæst printes et lag med en kemisk væske (Agent) med 30.000 dyser for herefter at tilføre infrarød varme, der smelter materialer med agent, til den endelige formgivning af objektet.
  • Hurtigt og unikt: HP’s printhoved producerer 340 millioner voxels i sekundet, hvilket gør produktionen 10x hurtigere. Hvert 3D-printet emne kan have en unik geometri.

Læs mere om den banebrydende teknologi her

Medical helmet 3D printed in an HP MJF 5420W

Hvide emner af høj kvalitet

HP skiller sig ud med sin evne til at producere ensartede hvide emner.

Opnå ensartede hvid emner – hver gang – med HP Jet Fusion 5400-seriens teknologi, der sikrer forudsigelighed i produktionen og enestående emnekvalitet til en overkommelig pris. Et ideelt valg til en række sektorer, herunder:

  • Automotive
  • Consumer goods
  • Healthcare
  • Industrial manufacturing

Læs mere

HP Jet Fusion 5200-serien

HP 3D-industriprintere producerer emner af højeste kvalitet. De lader dig opnå større produktivitet med integreret software, materialeblanding og automatiseret udpakning af emner. HP 5200-serien sikrer dig fuld forudsigelighed og brugervenlighed i kraft af automatisering.

Få vores Buyer’s Guide til 3D-print

Er du klar til at købe en 3D-printer? Så få de bedste tips med på vejen i vores Buyer’s Guide. Den er en enestående kilde til information om fordele og ulemper ved hver enkelt teknologi, materiale og applikation.

Ræk ud til os

Vores eksperter står klar til at hjælpe dig på rejsen mod dine mål.

Kontakt os i dag, og få svar på dine spørgsmål.