Markforged FX10

Markforged FX10

Sæt turbo på din produktion med FX10, den nyeste generation af kompositprintere fra Markforged, og det mest alsidige værktøj til din produktion.

Det mest alsidige værktøj
til din produktion

FX10 bygger på succesen Markforged X7 og har til formål at levere stærke, nøjagtige emner ved hvert print. Med en ny fleksibel konstruktion er FX10 designet til opgradering, og dens optiske sensorer monteret ved printhovedet kan verificere emnernes præcision og evaluere enhedens tilstand og ydeevne.

Automatisk kalibrering og materialeskift er med til at give dig en enkel og low-touch brugeroplevelse, der opfylder alle dine behov.

Designet med alle detaljer for øje

 • Opvarmet byggekammer og byggeplatform ved vakuum
  Det store kammer opvarmes til 60 °C, hvilket er praktisk til at printe emner af høj kvalitet ved høj hastighed. Den opvarmede vakuum-byggeplatform i aluminium har et mønster, der scannes af laseroptik for kalibrering.
 • Visionmodul og lasermikrometer
  To optiske sensorer monteret ved printhovedet: Lasermikrometeret understøtter præcisionsvalidering under print og maskinkalibrering, mens det nye visionmodul fanger detaljerede billeder af kalibreringsdele for at evaluere og optimere printerens ydeevne.
 • Stor touchscreen
  Med 7″ touchskærm kan brugere starte byg, overvåge maskinens status, manuelt styre maskinen og starte automatiserede kalibreringsrutiner ét og samme sted.
 • Avanceret materialerum
  Et indvendigt materialerum opbevarer fire spoler i individuelt forseglede rum og understøtter automatisk materialeskift og hurtig spoleindlæsning. Det betyder, at brugeren sjældent skal gribe til handling.

Features

 • Teknologi: Fused Filament Fabrication, Continuous Fiber Reinforcement
 • Byggevolume: 375 x 300 x 300 mm (B / D / H)
 • Materialer: Onyx, kulfiber
 • Lagtykkelse: 125μm til 250μm

Udforsk de seneste 3D-printnyheder

Snak med vores eksperter

Vores eksperter står klar til at hjælpe dig på rejsen mod dine mål.

Kontakt os i dag for at få en demonstration og udforsk om vores 3D-printere og løsninger passer til dine ønsker og behov.