Markforged Mark Two

Markforged Mark Two

Et flagskib af en 3D-printer til fiberforstærkede emner – og så i et handy format. Skabt til at revolutionere din produktion.

markforged mark two 3d printer

Print forstærkede emner
med enestående styrke

Markforged Mark Two printer i nylonmaterialet, Onyx, som er forstærket med kulfiber, glasfiber eller kevlar for exceptionel styrke. Forstærkningerne lavet med kulfiber resulterer i et printet emne, der kan sammenlignes med aluminium i styrke, og en stivhed, der gør den velegnet til erstatning af produktionsudstyr eller endda slutprodukter.

Forstærket plast er meget formstabilt, hvilket betyder mindre deformationer og lignende defekter under print. Onyx-materialet optimerer yderligere ved at tilføje mikrostykker af kulfibre i nylonmaterialet for større styrke samt bedre overfladekvalitet og formstabillitet.

Udforsk nye muligheder med en bred vifte af applikationer

At kunne printe i stærke materialer på en stationær 3D-printer åbner en bred vifte af muligheder for produktion og udvikling. Markforged Mark Two tilbyder en hurtig og nem måde at skabe stærke, funktionelle prototyper, der kan klare reelle test.

Print nemt småserier af slutprodukter. Du undgår helt omkostningerne ved at fremstille værktøjer og frigør tid på andre produktionsmaskiner såsom CNC- og fræsemaskiner.

Markforged tilbyder også en fantastisk mulighed for at producere produktionsudstyr såsom jigs, fiksturer og robotgribere. Du sparer tid og penge på at producere engangsfiksturer og programmere produktionsmaskiner – og kan i stedet bruge dem til anden produktion.

Hvorfor vælge
Markforged Mark Two?

  • Opnå billigere og hurtigere småserieproduktion sammenlignet med traditionel produktion
  • Spar tid og penge på produktionsudstyr
  • Test hurtigt nye idéer med produkter, der rent faktisk kan bruges og testes

Features

  • Teknologi: Fused Filament Fabrication (FFF) and Continuous Filament Fabrication (CFF)
  • Byggevolume: 320 x 132 x 154 mm
  • Lagtykkelse: 0,1 mm
  • Materialer: Onyx, PLA, kulfiber, glasfiber, kevlar

Wärtsilä

"Potentialet for at reducere omkostningerne er virkelig stort. Hvis du sparer mindst 1.000 euro pr. værktøj, er det en klar fordel."‍

Udforsk de seneste 3D-printnyheder

Snak med vores eksperter

Vores eksperter står klar til at hjælpe dig på rejsen mod dine mål.

Kontakt os i dag for at få en demonstration og udforsk om vores 3D-printere og løsninger passer til dine ønsker og behov.