Markforged X7

Markforged X7

Markforged X7 er skabt til industriel 3D-print. Exceptionelt stærk, ekstremt holdbar, ultralet og utrolig alsidig.

Markforged X7 – til de mest krævende 3D-printopgaver

Markforged X7 er en industriel storformatprinter, der er skabt til at levere enestående pålidelighed og gentagelsesnøjagtighed. Med industrielt print af utroligt stærke emner, og de første præcisionssensorsystemer nogensinde, er Markforged X7 en must-have-printer for enhver producent.

X7-printeren er foretrukket af producenter til fremstilling af værktøjer (opspændingværktøjer, spændekløer, hjælpeværktøjer, fiksturer og robotgribere). Spar tid og penge på at printe værktøjer, der førhen blev bearbejdet af aluminium.

Styrke, præcision – og finish

Udnyt CFF-teknologien (Continuous Filament Fabrication) til at forstærke dine emner med materialer som kulfiber, glasfiber eller kevlar, hvilket gør de Markforged-printede emner 20x stærkere end typiske 3D-printede emner.

Den indbyggede lasersensor kombineret med Markforgeds cloud-baserede 3D-printsoftware sikrer dimensionsnøjagtighed ved de mest kritiske tolerancer i hele dit print.

Den store byggevolume gør printeren ideel til robotteknologi, bildele, funktionelle prototyper og proteser. Med 0,05 mm lagtykkelse kommer emnerne ud med en flot overfladefinish, der minder om udseendet og følelsen ved sprøjtestøbning.

Hvorfor vælge Markforged X7?

  • Print stærke, nøjagtige emner med fantastisk overfladefinish.
  • Udskift bearbejdet aluminium 1-til-1 med emner direkte fra printeren.
  • Opnå holdbare emner, der er klar samme dag, til en brøkdel af de typiske omkostninger.

Features

  • Teknologi: Fused Filament Fabrication (FFF) and Continuous Filament Fabrication (CFF)
  • Byggevolume: 330 mm x 270 mm x 200 mm
  • Lagtykkelse: 0,05 mm
  • Materialer: Onyx, Onyx FR (flammehæmmende), Onyx ESD (statisk afledende), nylon, kulfiber, glasfiber, Kevlar

Wärtsilä

"Potentialet for at reducere omkostningerne er virkelig stort. Hvis du sparer mindst 1.000 euro pr. værktøj, er det en klar fordel."‍

Udforsk de seneste 3D-printnyheder

Snak med vores eksperter

Vores eksperter står klar til at hjælpe dig på rejsen mod dine mål.

Kontakt os i dag for at få en demonstration og udforsk om vores 3D-printere og løsninger passer til dine ønsker og behov.