SLA 750

SLA 750

Stereolitografiløsning med høj hastighed til fremstilling af store, industrielle emner med lang levetid. SLA 750 tilbyder et komplet system med automatisering, efterbehandling og smart software.

Fremstil store emner
med høj hastighed

Fra den oprindelige skaber af SLA og innovationslederen inden for industriel fotopolymerteknologi kommer branchens hurtigste SLA 3D-printere: 3D Systems introducerer SLA 750 og SLA 750 Dual.  

SLA 750 Dual er verdens første synkrone SLA-printer med to lasere, der leverer op til dobbelt så høj hastighed og tre gange så stor produktionskapacitet som de nuværende SLA-printere.

Det gør den ved hjælp af dobbelt laser og en specialudviklet scanningsalgoritme kaldet Hyper-Scan-vektorteknologi, der er udviklet til effektiv produktion af høj kvalitet.

SLA 750 med en enkelt laser kan opgraderes til SLA 750 Dual med dobbelt laser, så du hurtigt kan skalere produktiviteten ved større behov.

Et fuldt workflow
til SLA-produktion

SLA 750-løsningen leverer et gennembrud inden for produktivitet, hastighed, pålidelighed og automatisering fra den førende innovator inden for stereolitografi (SLA) 3D-print.

End-to-end-løsning til 3D-print i stort format
En komplet løsning består af SLA 750-seriens 3D-printsystemer i stort format, avancerede industrielle fotopolymermaterialer, efterbehandlingssystemet PostCure 1050 og det cloud-baserede Oqton end-to-end-produktionssystem.

Industriel efterbehandling med PostCure 1050

PostCure 1050 er en efterhærdningsløsning med en industriel kapacitet, der er op til 10x højere sammenlignet med lignende systemer. Den håndterer højhastighedstørring og -hærdning/belysning til hele produktion – med mange emner og store emner på op til 1050 x 750 x 600 mm.

Med optimerede lysbølgelængder, en separat konfigurerbar UV-intensitet og aktivt afkølede LED’er med separat justerbar opvarmning kan du sikre dig optimal emnehærdning uden at tilføre emnerne uønsket termisk påvirkning som f.eks. bøjninger eller tolerancepåvirkninger af emnerne.

Hvorfor vælge 3D Systems SLA 750?

  • Fuld integration, automatisering, styring, kontrol og sporbarhed på fabriksniveau til 24/7 produktion
  • Omkostningsoptimeret højvolumenproduktion af slutprodukter med høj gentagelsesnøjagtighed
  • Hurtig fremstilling af store emner med et bredt udvalg af industrielle materialer, der holder over tid.

Integration, styring og kontrol

SLA 750 bruger Oqtons markedsledende, cloud-baserede, og ikke mindst AI-drevne Manufacturing OS, der forener teknik og produktion gennem IoT og machine learning for at løse produktionsudfordringer på tværs af brancher.


Oqtons Manufacturing OS integrerer nemt additiv fremstilling med din produktion og giver dig mulighed for at planlægge dine produktions- og post-produktionsprocesser for at udnytte maskinerne mest effektivt samt forbinde dem for fuld sporbarhed og værdifuld dataindsigt.

Features

  • Teknologi: SLA
  • Byggevolumen: Op til 750 x 750 x 550 mm
  • Materialer: Hårde, fleksible, transparente, støbebare, bløde og mange flere.
Parts 3D printed with the 3D Systems SLA 750.

Få vores Buyer’s Guide til 3D-print

Er du klar til at købe en 3D-printer? Så få de bedste tips med på vejen i vores Buyer’s Guide. Den er en enestående kilde til information om fordele og ulemper ved hver enkelt teknologi, materiale og applikation.

Snak med vores eksperter

Vores eksperter står klar til at hjælpe dig på rejsen mod dine mål.

Kontakt os i dag for at få en demonstration og udforsk om vores 3D-printere og løsninger passer til dine ønsker og behov.