Reverse Engineering

Reverse Engineering

Inden for produktion gør reverse engineering det muligt at producere eller reproducere genstande ved at bruge selve den fysiske genstand som udgangspunkt. Processen er kun mulig med en nøjagtig 3D-scanner med høj opløsning til at indsamle data fra objektets overflade. Med 3D-scanning fra Peel 3D kan du komme i gang i løbet af få minutter.

Person 3D scanning under the hood of a car. Reverse engineering on a car part

Løb aldrig tør for reservedele igen

Reverse engineering med 3D-scanning er din løsning til at specialtilpasse emner, genskabe geometrier og digitalisere fysiske objekter

Lad ikke ødelagte eller utilgængelige emner holde dig tilbage. Med reverse engineering kan du nemt genskabe ethvert fysisk objekt som en 3D-model og gendanne dets design

Sådan fungerer det:
Som det første bruger vi avanceret 3D-scanningsteknologi til at lave præcise målinger og scanne objektet. Derefter rydder vi op i scanningerne ved hjælp af intelligent software og sikrer glatte og detaljerede resultater. I det sidste trin opretter vi en CAD-referencemodel, der kan 3D-printes eller fremstilles ved hjælp af konventionelle metoder.

Hvorfor vælge 3D-scanning?
Det er det første skridt i reparation af ødelagte eller nedslidte emner, der ikke kan findes andre steder. Det er også ideelt til at eftertilpasse produkter eller opbygge et digitalt lager af fremtidige produktefterspørgsler.

Slut med knaphed – oplev i stedet uendelige muligheder!
Med Peel 3D-scannere kan du forvente scanninger i høj kvalitet og brugervenlig software, der gør det nemt at rydde op i dine scanninger, før du importerer dem til din foretrukne CAD-software.

Kvia Engineering bygger brugertilpassede biler

Kvia Engineering er drevet af ekspertisen og passionen hos Tor Arne Kvia, en professionel drift driver.
Med en klar vision i bagagen påbegyndte han sin rejse mod at udvikle noget ekstraordinært til sin specialbyggede bil – og vi gjorde ham selskab for at forene vores kræfter om at nå hans mål.

0,1 mm

Detaljeringsniveauet, du kan scanne med peel 3D-scannere

500.000

Antal målinger pr. sekund

11

Antal outputformater, herunder stl og obj

0,500 mm/m

Volumetrisk nøjagtighed baseret på emnestørrelse

«3D-scanneren giver os mulighed for at udføre de vanskelige opgaver meget hurtigere. Vi kan tegne direkte i geometrien et par minutter efter, at vi har afsluttet scanningen, og bruge det som reference”

Tor Arne Kvia, KVIA Engineering

Se, hvordan vi udvikler en utrolig løsning til hans specialbyggede bil ved hjælp af Peel 3D Scanner.

Du kan bruge 3D-scanning til:

Reverse engineering

3D-scanning af nedslidte eller ødelagte dele, konstruktionsændringer og 3D-print af specialfremstillede emner eller reservedele efter behov.

Scanning af mennesker

3D-scanning til at designe og 3D-printe personlige hjælpemidler og proteser, så de passer lige som de skal.

Konservering af kunst

3D-scanning af uvurderlige genstande eller 3D-printede emner for at skabe smukke, autentiske kopier.

Produktdesign

Reverse engineering af emner, digitalisering af håndlavede modeller, simuleringer og meget mere.

Få vores Buyer’s Guide til 3D-print

Er du klar til at købe en 3D-printer? Så få de bedste tips med på vejen i vores Buyer’s Guide. Den er en enestående kilde til information om fordele og ulemper ved hver enkelt teknologi, materiale og applikation.

Ræk ud til os

Vores eksperter står klar til at hjælpe dig på rejsen mod dine mål.

Kontakt os i dag, og få svar på dine spørgsmål.