3D-print til metalplader

3D-print til metalplader

Finding and getting the right tools for sheet metal production can be expensive and time-consuming. Fortunately, advances in high-strength 3D printing provide cost effective and efficient solutions.

Forbedring af produktudvikling og time-to-market

I dag tilbyder 3D-udskrivning en måde at prototype og gentage værktøjsdesign, før de går i endelig produktion. Dette reducerer ikke kun omkostningerne, men forkorter udviklingstiden med uger eller endda måneder. Ved at give dig mulighed for at udskrive mere komplekst emnedesign uden frygt for stigende omkostninger frigøres værdifulde maskinværkstedsressourcer, samtidig med at du øger din fleksibilitet.

Sådan fungerer det

Design stærke værktøjer

Opret robuste værktøjer, og reducer gennemløbstiden fra flere uger til et par dage. De 3D-printede dele har en høj holdbarhed og kan bruges til en række forskellige metalplader.

Tilpas dine værktøjer

Udskriv tilpassede og komplekse dele uden frygt for stigende omkostninger. Forøg din fleksibilitet, og evaluer nye værktøjer, før du bestiller dem i stål.

Den næste generation af industrielle 3D-printere

Den nye Markforged FX10d leverer den højeste nøjagtighed og udskriver kontinuerlige kulfiberforstærkede dele til en lang række fabriksapplikationer.

Hvorfor bruge 3D-print til metalplader?

  • Øget effektivitet:
    Forkort leveringstider og øg produktionen, mens du venter på, at det bestilte værktøj leveres.
  • Forbedret risikostyring:
    Evaluer nemt nødvendigt værktøj, før du bestiller dem i stål. Komplekse værktøjer er dyre, hvilket er endnu en grund til at sikre at træffe den rigtige købsbeslutning.
  • Mere fleksibilitet:
    Reducer omkostningerne ved hvert værktøj dramatisk og være i stand til at acceptere ordrer af forskellige mængder.

“Før vi introducerede additiv fremstilling (AM), hvor kunderne bad os om at lave en særlig radius, var der meget gætteri involveret, og nogle gange måtte vi afvise projektet.

Nu har vi fuldstændig ændret vores måde at se på anmodninger på. Vi kan nemt prototype og se, om værktøjet fungerer med røret. Vi bruger det endda til slutbrugsdele.”

Toni Pasanen, leder af svejseværkstedet Toivalan Metalli 

Se vores bedste 3D-printere til metalplader

Markforged FX10

Udskriv stærke dele efter behov. FX10 understøttes af simulerings- og inspektionssoftware og kan producere verificerede dele, der opfylder strenge krav fra fabriksgulvet.

Markforged X7

Markforged X7 er designet til ren industriel 3D-print. En must-have printer, der leverer enestående nøjagtighed, pålidelighed og repeterbarhed.

Få vores Buyer’s Guide til 3D-print

Er du klar til at købe en 3D-printer? Så få de bedste tips med på vejen i vores Buyer’s Guide. Den er en enestående kilde til information om fordele og ulemper ved hver enkelt teknologi, materiale og applikation.

Ræk ud til os

Vores eksperter står klar til at hjælpe dig på rejsen mod dine mål.

Kontakt os i dag, og få svar på dine spørgsmål.