3D-print til produktion

3D-print til produktion

3D-print er vokset enormt i årenes løb og er nu en teknologi, der bruges til fremstilling af slutprodukter af høj kvalitet, der let kan tilpasses. Med løftet om ensartet output og optimeret ydeevne.


Brug af 3D print til fremstilling af slutprodukter

Produktion af slutprodukter er det hurtigst voksende anvendelsesområde inden for additiv fremstilling med mange kendte mærker, der baner vejen – såsom BMW og Airbus.

Teknologien er primært velegnet til fremstilling af emner med komplekse geometrier, hvor traditionelle fremstillingsmetoder kræver flere dyre produktionsfaser eller lavere mængder – eller hvor anden teknologi ikke er omkostningseffektiv.

Virksomheder, der fremstiller slutprodukter, bruger 3D-print til at skalere op. Dette muliggør kortere fremstillingstider og hurtigere markedslanceringer, mens produktionslinjer og værktøjer udvikles til masseproduktion.

Nyt optimeret produktdesign betyder, at emner fungerer bedre i brug, og produkter, der traditionelt kræver samling af flere dele, kan kombineres.

Hvorfor bruge 3D-print til masseproduktion?

Designfleksibiliet: Tilpas nemt dit design og følg hurtigt markedstendenser uden ekstra omkostninger.

Omkostningseffektivitet: Eliminer behovet for dyre støbeforme, reducer startomkostninger og gør det muligt at producere små serier.

Time-to-market: Nå hurtigere fra prototype til produktion, tilpas dig hurtigt forbrugernes efterspørgsel og reducer time-to-market.

Spildreduktion: Minimér spild med en additiv proces, der kun bruger det nødvendige materiale for det endelige produkt og understøt bæredygtighed.

Forsyningskæde: Reducer lagerbeholdningen og skær ned på forsendelsesomkostningerne ved at producere i lokale produktionscentre.

Se de bedste 3D-printere til produktion

Figure 4

Effektiv 3D-produktion, der er modulær og skalerbar. Vores højhastighedsløsning.

MJF 5200

Skab nye vækstmuligheder og skaler din produktion med HP’s flagskibsprinter.

Projet 6000/7000

SLA med ultimativ hastighed, nøjagtighed og driftsøkonomi.

FX10

Med FX10 kan du producere stærke emner efter behov, som opfylder de strengeste krav fra produktionen.

Det siger vores kunder

"Potentialet for at reducere omkostningerne er virkelig stort. Hvis du sparer mindst 1.000 euro pr. værktøj, er det en klar fordel."‍


BLOG:

5 eksempler på masse-produktion med 3D-print


Når vi tænker på 3D-print, forbinder vi det ofte med produktion af engangsartikler som prototyper eller i bedste fald små serier. Men der er områder, hvor teknologien kan udnyttes til masseproduktion.

Se, hvordan virksomheder som IKEA, Airbus, GE Aviation, høreapparatsindustrien og Adidas bruger 3D-print til masseproduktion.

Få vores Buyer’s Guide til 3D-print

Er du klar til at købe en 3D-printer? Så få de bedste tips med på vejen i vores Buyer’s Guide. Den er en enestående kilde til information om fordele og ulemper ved hver enkelt teknologi, materiale og applikation.

Ræk ud til os

Vores eksperter står klar til at hjælpe dig på rejsen mod dine mål.

Kontakt os i dag, og få svar på dine spørgsmål.