PLM Group åbner nyt 3D Printing Lab

I denne måned har vi på vores kontor i Roskilde åbnet et helt nyt 3D Printing Lab. Det nye Lab er et showroom for vores forskellige typer af 3D printere: til personligt, professionelt eller produktionsbrug. Der er desuden  Build-to-Print uddannelsesfaciliteter og masser af eksempler på printede dele. Med den fulde portfolio af printere fra 3D Systems tilgængelig, kan vi nu tilbyde komplette løsninger, som kan udvikle din idé fra design til prototype og print.

I det nye 3D Printing Lab finder du flere typer 3D printere, som anvender forskellige printteknologier, så du kan få indblik i de mange mulige metoder til print i 3D.

Et udvalg af de nye 3D printere:

CubePro bruges oftest til konceptdesign og udvikling. Den kan på kort tid printe i PLA, ABS (plastik) og nylon. Den kan også printe i farver og leveres med enten ét, to eller tre printhoveder efter behov. CubePro er ideel til begyndere, eller hvis du blot har et lille antal printjob.
ProJet 4500 er en professionel farveprinter, som anvender plastikpulver som både print- og støttemateriale. Den er egnet til områder og projekter, hvor der er behov for fleksible og stærke dele med en pæn overflade.
ProJet 3500 er en professionel printer, som anvender flydende plast som printmateriale og voks som støttemateriale. Den kan printe ekstremt præcise modeller, som eksempelvis kan bruges til prototyper, tests, udgangspunkt for støbeforme og lignende. Nøgleord for ProJet 3500: Hårdhed, kan tåle høje temperaturer, holdbarhed, stabilitet, vandtæt og biokompabilitet.


Mød PLM Groups 3D printing team:


Henrik Larsen
Product Sales Manager Nordic and Baltic
Mobil: +45 22108084
Email: henrik.larsen@plmgroup.eu
Henrik Larsen har arbejdet med 2D print i næsten 15 år som Junior Account-, Account- & Key Account Manager hos små, mellemstore og store virksomheder i både offentligt og privat regi. Henrik har senest beskæftiget sig med outsourcing, konsulentbistand og sikkerhed i forbindelse med IT-infrastruktur. Han har været ansat i PLM Group siden oktober 2014 og har ansvaret for opbygning af den nye 3D print afdeling. Henrik forklarer:

“Jeg tror på, at 3D print har et enormt potentiale både nu og i fremtiden. Jeg blev desuden motiveret af udfordringen med at opbygge en helt ny forretningsenhed og sætte mit eget præg på dette.”
Henrik V. Larsen
Technical Service Manager Nordic and Baltic
Mobil: +45 24297664
Email: HenrikV.Larsen@plmgroup.eu

Henrik V. har de seneste 12 år arbejdet i fødevarebranchen som mekanisk ingeniør/Production Support Manager i Kina. Hans fokus har de sidste fem år været outsourcing og undervisning af underleverandører og opstart af forskellige produktionsenheder i Europa og Kina.
Henrik V. Larsen blev ansat i PLM Group i december 2014 og har ansvar for den tekniske service i 3D print afdelingen.

”Markedet for 3D print i Europa udvikler sig lynhurtigt, og mulighederne for at sælge 3D printere kombineret med fremragende support og service gjorde det til en let beslutning af blive en del af PLM Group”