Innovation Center

VELKOMMEN TIL VORES INNOVATION CENTER I VÄRNAMO, SVERIGE

Innovation Center

Her finder du et centrum for kreativitet og teknologisk udvikling, hvor vi bygger bro mellem idé og virkelighed ved hjælp af 3D-prints transformerende kræfter.

Innovation Center i Värnamo

Vores innovationscenter er designet til, at du kan fordybe dig i den fantastiske verden af 3D-print. En teknologi, der revolutionerer industrier og åbner nye døre for virksomheder som aldrig før.

Innovationscentret er designet til dig
Uanset om du er nysgerrig nybegynder eller erfaren bruger af 3D-teknologi, er innovationscentret i Värnamo designet som en videns- og inspirationskilde til dig.

Vi uddanner, inspirerer og fremmer innovation. Forestil dig hvordan 3D-print passer ind i din forretningsmodel – vi hjælper dig med at opdage og udforske mulighederne.

Vores Innovation Center i tal

16+

Produktdisplays

af design, teknologi og løsninger

40+

Årlige workshops:

3D-print, innovation, digital twins

100%

Fra idé til færdigt produkt

Her bliver din idé til virkelighed

10+

Applikationseksperter

står til rådighed

Oplev Additive Manufacturing i virkelighedens verden

Se virkelige eksempler på de uendelige muligheder med 3D-printteknologi – lige fra potentialet for at udvikle komplicerede designs til at gøre produktionen mere effektiv og bæredygtig.

Prøv det på egen hånd
Test de forskellige teknologier og materialer – og se hvordan forskellige procedurer kan fungere for dig. I vores Innovation Center står alt udstyr til rådighed og og giver dig muligheden for at afprøve, inden du beslutter dig for dine næste skridt.

Find det beste match til dig
I teorien passer typisk et par løsninger til dine behov. Find ud af, hvad der virkelig virker for dig og din produktionsvirksomhed ved hjælp af vejledning fra vores eksperter og lidt praktisk erfaring.

Innovation Center Karl

Jeg er vildt begejstret for vores innovationscenter!

Det er så spændende at kunne fremvise de uendelige muligheder med 3D-print i vores center. Her bliver fantasi til virkelighed i mødet med teknologien.

Vores center er designet til at uddanne, fremvise og inspirere besøgende – og hjælpe dem med at realisere potentialet i deres rejse med 3D-print.

Her vil du ikke kun se, føle og opleve banebrydende teknologier, der kan anvendes vidt forskelligt. Du vil også opleve hele arbejdsprocessen fra start til slut.”

Karl Eriksson, Innovation Center Värnamo

Vil du følge med?
Følg Karl på de sociale medier. Han deler nyheder om innovationscentret – og andet fedt indhold om 3D-print.

TikTok

Linkedin

Book en rundvisning på innovationscentret

Vores passionerede applikationsingeniører – eksperter hvis hjerter banker for 3D-print – tager hånd om de guidede ture.

De tager dig med på en rejse gennem vores udstillinger, deler historier om innovation og løfter sløret for teknologien og processerne bag hvert display.

Du får enestående indblik i, hvordan andre har udforsket 3D-print til at overvinde udfordringer, skabe værdi og gøre underværker i deres industrier.

Besøg vores Innovation Center

Uanset om du gerne vil se en bestemt 3D-printer i aktion eller kunne tænke dig en guidet og praktisk orienteret fremvisning for at finde ud af, hvilken løsning der understøtter produktionsprocesser i din dagligdag – så er vores Innovation Center det rigtige sted at besøge.

Book et besøg i Värnamo i dag.