Ved at 3D-printe et løfteværktøj i forstærket kulfiber var Wärtsilä i stand til at spare over 100.000 euro og reducere værktøjets vægt.

Ved hjælp af en ny 3D Systems Projet 2500 IC har danske Idé-Pro optimeret produktionen af voksmodeller til støbning af letmetaldele.

Efter at have vurderet flere 3D-printteknologier valgte FarmDroid Markforged og deres kulfiberkompositmateriale Onyx. På kort tid er virksomheden gået fra én Onyx One-printer til hele 16 printere.

Swepac International AB bruger en 3D-printer til at printe prototyper og pre-produktionsserier, så de nemt kan gå videre fra prototyper til produktion.

3D-Print blev brugt i start-up Servicebureauet Digital Mechanics udvikler kabinetter samt andre komponenter for iværksættervirksomheden Ochno ved hjælp af SOLIDWORKS. CAD-softwaren anvendes til at forberede emnerne til print med en 3D-printer. Digital Mechanics printer lynhurtigt både prototyper og produkter i små serier i særdeles høj kvalitet med en HP MultiJet Fusion 4200 printer. Den svenske

Specialdesign til krævende kunder PlastSystem AB specialdesigner sprøjtestøbninger ved brug af SOLIDWORKS og har mange krævende kunder fra medicinal-, møbel- og lysindustrien, som alle 3 forventer korte behandlingstider. Udover dette så er produktkørsel også ret lille. I dette tilfælde havde de en kunde, 3DMetPrint, der vil have produkter laver af plastik og plastik med glasfiber.