Materialise

Mød vores partner Materialise, som skaber 3D print softwareløsninger, der optimerer og forenkler 3D print processen. Softwaren, Magics, er blevet en industristandard for produktionsvirksomheder, der ønsker at optimere deres workflow for 3D-print.

Forenkler din 3D print proces

Materialise giver dig et solidt grundlag for at opnå succes med 3D-print. Deres software, udviklet af eksperter inden for området, hjælper dig med at styre og kontrollere 3D print processen mere effektivt.

Med softwaren har Materialise skabt en standard i branchen, der lader dig optimere dine processer og skalere dine projekter. Du får en enkel løsning, der opfylder de højeste standarder i selv de mest krævende industrier.

385+

Antallet af patenter, som Materialise har fået gennem årene

4

Antallet af 3D print software løsninger fra Materialise

68%

Procentdel af de største producenter af AM-systemer, der bruger Materialise

35+

Antal lande, hvor Materialise er tilstede

Materialise software portfolio

Materialise Magics

Den mest effektive data- og ‘build-preparation’ software på markedet.

Udforsk de seneste 3D-printnyheder

Få vores Buyer’s Guide til 3D-print

Er du klar til at købe en 3D-printer? Så få de bedste tips med på vejen i vores Buyer’s Guide. Den er en enestående kilde til information om fordele og ulemper ved hver enkelt teknologi, materiale og applikation.

Snak med vores eksperter

Vores eksperter står klar til at hjælpe dig på rejsen mod dine mål.

Kontakt os i dag for at få en demonstration og udforsk om vores 3D-printere og løsninger passer til dine ønsker og behov.